Művelődési ház

Cím: 8698 Pamuk, Petőfi S.u.78.

A Pamuki Művelődési Ház az 1920-as években épült, először iskolaként működött, amikor 1970-ben Somogyváron megépült az új iskola, akkor a megszűnt Pamukon az iskolai oktatás, azóta Művelődési házként szervezi a település kulturális életét. 2011. Július és augusztus hónapban „Pamuki nyári programok 2011 gyerekeknek” az Önkormányzat és a Civil Szervezetek szervezésében, némely rendezvény a Művelődési ház nagytermében kerül megrendezésre. A négy évtized alatt több százan fordultak meg az intézmény falai között, vettek részt annak különböző programjain. A Művelődési házban van a Nők Pamukért Civil Szervezet és a Pamuk Fejlődéséért Roma Szervezetnek a székhelye.
 
 
A programok összeállításánál az Önkormányzat figyelembe veszi, hogy minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelő kulturális, ill. szabadidős programot.
 
A művelődési ház feladatköre két fontos részből áll:
- a községben működő civil szervezetek, csoportok foglalkozásainak, rendezvényeinek hely- és technikai feltételek biztosítása, továbbá szakmai segítség nyújtása
- a lakosság igényeit figyelembe véve programok, rendezvények szervezése, ill. a falu ünnepségeinek szervezése és lebonyolítása

Közreműködünk a községben lévő egyéb szervezetek, intézmények által szervezett programokban, ill. helyet biztosítunk számukra. Programjaink megvalósításához minden esetben számíthatunk azok segítségére, akikkel az évek során jól működő kapcsolat alakult ki.

Szolgáltatásaink:
- vásárok, termékbemutatók részére hely biztosítása
- fodrászat biztosítása
- baráti összejövetelek, családi rendezvények részére terem biztosítása
- könyvtár használat

Könyvtáros: Kercsmár Vilmos

Könyvtár látogatható:
Kedd: 12.00 – 16.00 óráig
Csütörtök: 08.00 – 12.00 óráig
Szombat: 10.00 – 14.00 óráig

 

 

Pamuki nyári programok (2011.08.17.)

Pamuki nyári programok (2011.08.13.)