Pamuki Polgárőr Egyesület

A Pamuki Polgárőr Egyesület 2005. július 16.-án alakult meg, Pamuk község közigazgatási területén működő Társadalmi Szervezetként. Az Egyesület kiemelt célja Pamukon található községi és személyi tulajdon fokozott védelme, az ezeket károsító jogsértések megelőzése, a bűnalkalmak csökkentése, a közbiztonság erősítése, a lakosság biztonság érzetének növelése, nyugalmának biztosítása.
 A feladataink közé tartozik a környezetvédelem, katasztrófavédelem, gyermek-, és ifjúságvédelem és a bűncselekmények megelőzése. Az Egyesület 20 taggal kezdte meg működését, ez alatt a hat év alatt, mind a tagság létszámában, mind az elnökségben többször történtek személycserék, jelenleg 25 taggal működik egyesületünk, a tagság mindennapi rendszeres járőrszolgálattal (éjszakai, nappali) biztosítja a lakosság nyugalmát.
Biztosítja a Tűzvédelmi feladatok elősegítését, a megelőzést, illetve a már bekövetkezett tűzesetnél, a mentést, elősegíti a vagyon és az élet biztonságát.
Tervei megvalósítása során együttműködésre törekszik Pamuk község önkormányzatával, a helyi civil szervezetekkel és a lakossággal, valamint a környező falvakban, városokban működő hasonló célú és szellemiségű társadalmi szervezetekkel.

 

Tóth Csaba                               Kercsmár Józsefné              

    elnök                                       elnökhelyettes

 

Pamuki nyári programok (2011.08.17.)

Pamuki nyári programok (2011.08.13.)